Baasje gezocht

                              imagesCA39ZGND.jpg 

*********************************************

   Laatst bijgewerkt op 18 september 2012

  Achilles (Kopie).JPG                 Orpheus (Kopie).JPG

Wij zoeken een nieuw baasje voor deze mooie katers met stamboom. De Siamees is een 7-jarige kater genaamd Achilles. Zoals een echte siamees heeft Achilles veel aandacht nodig, hij is speels en ondernemend maar ook erg aanhankelijk maar geen allemansvriend als hij je kent komt hij graag de hele avond bij je op schoot liggen en hij houdt van kletsen. Achilles heeft wel een probleem sinds de geboorte van de kinderen waar hij doodsbang voor is gaat Achilles soms plassen op bepaalde plaatsen in huis en heeft hij veel last van stress. Volgens de dierenarts zou dit omdat hij geen medisch probleem heeft opgelost kunnen worden in een geheel andere omgeving zonder andere katten en zonder kleine kinderen. Hij heeft een rustige omgeving nodig met veel rust en regelmaat maar vraagt wel veel aandacht. Wie zou het willen proberen met deze mooie kater die nu samenwoont met Orpheus ( zie andere foto)maar nu beslist alleen geplaatst moet worden. Hij is thans ook meer binnen dan buiten dus een tuin is niet strikt noodzakelijk ook een afgeschermd balkon is voldoende waardoor hij ook op een appartement zou kunnen. Voor verdere informatie kunt U contact opnemen met de stichting.

Orpheus

Orpheus is een prachtige oosterse korthaar kater van ruim 6 jaar. Thans woont hij nog samen met Achilles maar helaas kreeg ook hij veel last van stress na de geboorte van de kinderen. Hij ging het gedrag van Achilles overnemen en heeft ook soms neiging ergens tegenaan te plassen. Omdat beide katers nu nog samen zijn versterken ze elkaars gedrag. Orpheus is een echt gezelligheidsdier zit niet graag op schoot maar wel graag dicht tegen je aan. Ook hij kletst veel en vraagt de nodige aandacht. Orpheus is echter wel een echte buitenkat hij klimt graag in bomen. Voor hem zoeken wij dan ook een huis waar hij tot rust komt beslist zonder kleine kinderen en andere katers ook hij heeft geen medisch probleem. Wie wil het met 1 van deze mooie katers proberen??

Beide katers zijn uiteraard gecastreerd en volledig gevaccineerd.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

    Mickey klein2.jpg   Mickey2.jpg

     Wij zijn op zoek naar een nieuw huisje voor deze lieve lapjespoes Mickey.

    Mickey is een poesje van 10 jaar heel aanhankelijk en lief en ze zit graag op schoot.             Ook ” praat” Mickey op haar manier tegen je. De reden voor herplaatsing is dat Mickey jaloers      is op het inmiddels geboren kleinkind en sinds een aantal maanden  soms uit stress gaat plassen op plaatsen waar dat niet de bedoeling is. Volgens de dierenarts zou verandering van omgeving mogelijk de oplossing voor dit probleem zijn. Als ze wellicht in een fijn huisje kan bij wellicht wat oudere mensen, zonder kinderen en andere huisdieren want ook de dominante andere kater in het gezin zou wel eens de oorzaak kunnen zijn is dit gedrag heel waarschijnlijk over. Natuurlijk is er de mogelijkheid om met de huidige eigenaar te overleggen dat in geval dat….. ze weer terug kan. Mickey is verder goed gezond, is gechipt en heeft een paspoort van de dierenarts. Op haar huidige adres kan ze naar buiten en al blijft ze steeds meer binnen nu ze wat ouder is het is natuurlijk fijn als die mogelijkheid er is.

 Wie wil Mickey een eerlijke kans geven en het met haar proberen? Voor meer informatie kunt U de stichting bellen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

      siep 3 (Kopie).jpg  siep4 (Kopie).jpg

Voor Siep een mooie zwarte kater zoeken wij een nieuw baasje. De huidige baasjes hebben door hun drukke werkzaamheden te weinig tijd voor hem  en Siep wordt heel graag aangehaald.

Hij is bijna 8 jaar, heel vitaal en speels en niet schuw. Hij kan ook bij wat grotere kinderen en kan eventueel ook bij een andere kat. Siep is gecastreerd en gechipt en in het bezit van een dierenpaspoort. Na gewenning wil Siep ook wel erg graag naar buiten dat kan hij nu ook bij zijn huidige baasjes.

Wie interesse heeft in Siep kan de stichting bellen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

  RIMG3350 (Kopie).JPG   RIMG4285.JPG

 Jamila is inmiddels geplaatst

============================================================

  RIMG0216 (Kopie).JPG  Snowy is inmiddels geplaatst

  Baasje gezocht voor Snowy een Maltezer kruising van 3 jaar. Snowy is ingeënt heeft een    dierenpaspoort     en is gechipt. Snowy kan bij kinderen en ook bij andere dieren.

  Voor informatie belt U de stichting.

         RIMG0217 (Kopie).JPG  Bowie is geplaatst

            RIMG0214 (Kopie).JPG  Daisy is geplaatst

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------